Táncórák – heti programajánló

Egy különös intellektusú, autista fiatalember szeretne táncleckéket venni az egykori Broadway-klasszis táncostól. Ullmann Mónika és Józan László alakításában március 13-án Szentendrén a Rózsavölgyi Szalonban nagy sikerű előadása, a Táncórák, Dicső Dániel rendezésében. 

Programok, jegyvásárlás ITT

 

Heti ajánló

Március 7. – KORTÁRS MÉDEIÁK – SORS ÉS SZENVEDÉLY

Elfojtott érzelmek, csalás és megcsalatás, magány, bosszú, önpusztító szenvedély – antik drámák által megörökített női sorsok, amelyek alig változtak az évezredek során. Vajon a válaszaink, reakcióink is ugyanazok? A beszélgetés apropója a KV Társulat és a TRAFÓ Médeia-előadása, amely a Szentendrei Tavaszi Fesztiválon látható március 21-én. A beszélgetés vendégei: Karafiáth Orsolya – költő, műfordító, Száger Zsuzsanna – színész, rendező, Kiss Judit Ágnes – költő, író. Beszélgetőtárs: Csepelyi Adrienn író, újságíró, a WMN munkatársa.
Regisztráció: hedodokultcafe@gmail.com

 

Március 10. – CITERA JAZZKLUB

Sasvári Bori és Dömény Krisztián estje a Barlangban. A „zenévé tett vers” abszolút kortárs megoldásokkal és blues citerára hangolva.

 

Március 13. – TÁNCÓRÁK

Dicső Dániel rendezésében láthatjuk a Szentendrei Tavaszi Fesztiválon, március 13-án pénteken 19:00 órától Mark St. Germain: Táncórák című darabját. Az előadás finomkodás nélkül tárja fel két ember tétova egymásra találását. Senga élete a tánc, de egy baleset miatt nem táncolhat, Ever autista, akinek nehézséget jelent kapcsolatba lépni másokkal… A Rózsavölgyi Szalon produkciójának szereplői Ullmann Mónika és Józan László.

Sajtótájékoztatónkon Ullmann Mónikával és Józan Lászlóval beszélgettünk az előadásról: